Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Aquacooler Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας Aquacooler Shenzhen, ΕΠΕ, είναι επαγγελματίας & επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην κατασκευή, την Ε&Α, τις πωλήσεις και την υπηρεσία του διανομέα νερού, το δοχείο ψύξης νερού και τα εξαρτήματα. Εξοπλίζουμε την πεπειραμένη ομάδα Ε&Α μας, με τις προηγμένες γραμμές παραγωγής.

 

Είμαστε σε θέση να κάνουμε πολλά διαφορετικά είδη διανομέων νερού, όπως counter-top και ο??????????? τύπος, που εμφιαλώνονται & ο τύπος POU, τις θερμικός-ηλεκτρικές & δροσίζοντας μηχανές συμπιεστών. Μπορούμε να συναντηθούμε με τις απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών.

 

Η επιχείρησή μας έχει αφιερωθεί στην παροχή των υψηλής ποιότητας προϊόντων, της λογικής τιμής και της τίμιας υπηρεσίας για τους εκτιμημένους πελάτες μας.

 

Τηρήστε την έννοια «ποιότητα είναι η βάση της επιχειρηματικής επιβίωσης», βάζουμε πάντα την ποιότητα των προϊόντων κατά πρώτο λόγο. Με το καινοτόμο πνεύμα, κρατάμε τη σταθερές βελτίωση και την καινοτομία, για να καταστήσουμε τα προϊόντα όλο και περισσότερο ανταγωνιστικά στις αγορές.

 

Αντιμετωπίζοντας το μέλλον, θα συνεχίσουμε να ελέγχουμε και να βελτιώνουμε την ποιότητα των προϊόντων, για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση των πελατών μας με τις τίμιες και πραγματικές υπηρεσίες. Ο στόχος μας είναι να καθιερώσουμε τη Win-Win συνεργασία με τους πελάτες μας βασισμένη στη αμοιβαία εμπιστοσύνη και την κοινή ανάπτυξη.

 

Ο cOem & η διαταγή ODM είναι ευπρόσδεκτοι. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις έρευνές σας ανά πάσα στιγμή.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Είμαστε ένας από τον επαγγελματικό κατασκευαστή των διανομέων νερού & των δοχείων ψύξης στην Κίνα, πάνω από 16 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία διανομέων νερού.

Καλές φήμες και αναγνωρίσεις από τους εκτιμημένους πελάτες μας παγκοσμίως.

Shenzhen Aquacooler Technology Co.,Ltd. Shenzhen Aquacooler Technology Co.,Ltd. Shenzhen Aquacooler Technology Co.,Ltd. Shenzhen Aquacooler Technology Co.,Ltd. Shenzhen Aquacooler Technology Co.,Ltd. Shenzhen Aquacooler Technology Co.,Ltd.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : OEM

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~80

Ετήσιες πωλήσεις : 1Million-2Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2019

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Aquacooler Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Aquacooler Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Aquacooler Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Aquacooler Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις